Magnetterapi er en terapiform hvor det anvendes bestemte magnetfelt for å påvirke kroppen terapeutisk. Magnetfelt har en viktig og grunnleggende betydning for alt biologisk liv. Tenk bare over at jorden i seg selv er en stor magnet, og dens magnetfelt er av avgjørende betydning for liv og forhold på jorden.

Dette er en terapiform som benyttes innen ortopedi, idrettsmedisin og fysioterapi. Den kan lindre smerter, dempe inflammasjoner og redusere væskeansamlinger.  Magnetterapi  kan brukes som en selvstendig terapiform eller i kombinasjon med andre behandlingsformer.

Ved behandling brukes en magnettrommel, et elektrisk apparat som gjør at behandleren kan regulere styrken og frekvensen på magnetfeltet. Utstyret vi bruker er fra det italienske firmaet Asa laser Innstillingene på apparatet og plasseringen av magnettrommelen avhenger av helseproblemet kunden kommer med. Behandlingen er smertefri og avspennende, og kan brukes både alene eller i kombinasjon med andre behandlingsmetoder vi tilbyr. Utstyret vårt  er fra det italienske firmaet Asa laser, og er det beste som finnes.

Anvendes oftest ved smerter, leddplager, fibromyalgi, tretthet, hevelser, sårheling og søvnproblemer.