dreamstimeextralarge_45777032Til oss kommer barn i alle aldre, fra spedbarn til tenåringer. Enten det er snakk om babyer som plages med kolikk, barn med astmatiske og allergiske plager, eller ungdom som sliter med hodepine eller stress, så kan homeopati og akupunktur benyttes. Det er viktig for oss at rammen rundt besøket her på klinikken skal være positiv og  opplevelsen trygg og god. Antall behandlinger er som oftest færre hos barn, men hvor mange som trengs er avhengig av barnets alder, hvilken plage som behandles og hvor lenge plagen har vedvart.

Det går veldig fint å benytte akupunktur på barn i alle aldre. Nålene som brukes er tynnere, glattere og mindre enn de som brukes på voksne. Vi foretrekker imidlertid å benytte oss av laserakupunktur på barn. Her brukes laserlys til å stimulere de samme punktene som vi ville behandlet med akupunkturnåler. Metoden er helt smertefri, og det største ubehaget er da å sitte stille de minuttene behandlingen foregår – dette krever god dialog mellom barn og behandler – noe vi er godt trent på.

De vanligste plagene hvor vår behandling kan benyttes er fordøyelsesproblemer, nedsatt immunforsvar, hudproblemer, søvnvansker og uro, men  i prinsippet kan laserakupunktur og homeopati benyttes ved de samme plagene hos barn som hos voksne.

Les mer:

Kolikk og fordøyelse

Luftveisplager og ører

Mollusker og vorter

Sengevæting

Nålefri akupunktur