God magefølelse – unngå oppblåst og vond mage

dreamstime_xxl_42843284Hender det at du føler deg oppblåst, opplever luft eller smerter i magen, har sure oppstøt eller rett og slett bare har en uggen følelse etter å ha spist? Plages du av forstoppelse eller diaré av og til? Er det vanskelig å sette fingeren på hva som trigger symptomene dine? Da kan det hende at du ikke har tilstrekkelig av de enzymene som skal hjelpe til å fordøye maten du spiser.

Continue reading »

Akupunktur – best mot ryggsmerter

 dreamstimeextralarge_42018192Akupunktur mot kroniske ryggsmerter virker bedre og mer effektivt enn smertestillende medisiner.  Det forteller forskere ved Ruhr Universety Bochum i Tyskland.  1100 personer var med i studien.  De fikk enten akupunktur, liksom-akupunktur eller konvensjonell terapi som foreksempel smertestillende medisin.

Continue reading »

Kjærlighetshormonet oxytocin styrker parforholdet

dreamstime_xxl_13604122Parforhold er uten tvil en stor kilde til glede. Uansett hvor harmonisk de er byr de likefullt alltid på en dose utfordringer og vanskelige perioder underveis. Ønsket om å bli foreldre sammen er sterkt for mange. Opplever man at veien dit er lenger enn man hadde håpet kan utfordringene vokse seg ekstra store. Da kreves det ekstra innsats for å ta vare på forholdet.

Continue reading »

Grønn te med en tvist eller to

Mange er kjent med at det å drikke grønn te i hverdagen bringer med seg noen fine helsefordeler. Men ikke alle er like begeistret for den grønne teen slik den er. Og selv om du skulle være en av dem som liker det godt, kan det ofte være greit å kunne variere litt hvordan du bruker den. Det finne utallige måter å anvende grønn te på og gjøre den litt mer spennende. Her finner du noen forslag til inspirasjon.

Continue reading »