Kjærlighetshormonet oxytocin styrker parforholdet

dreamstime_xxl_13604122Parforhold er uten tvil en stor kilde til glede. Uansett hvor harmonisk de er byr de likefullt alltid på en dose utfordringer og vanskelige perioder underveis. Ønsket om å bli foreldre sammen er sterkt for mange. Opplever man at veien dit er lenger enn man hadde håpet kan utfordringene vokse seg ekstra store. Da kreves det ekstra innsats for å ta vare på forholdet.

Continue reading »

Grønn te med en tvist eller to

Mange er kjent med at det å drikke grønn te i hverdagen bringer med seg noen fine helsefordeler. Men ikke alle er like begeistret for den grønne teen slik den er. Og selv om du skulle være en av dem som liker det godt, kan det ofte være greit å kunne variere litt hvordan du bruker den. Det finne utallige måter å anvende grønn te på og gjøre den litt mer spennende. Her finner du noen forslag til inspirasjon.

Continue reading »

Når barn nummer to lar vente på seg

Å oppleve problemerdreamstime_xxl_31347276 med å bli gravid etter allerede å ha fått barn er ikke uvanlig. For en del par kommer det likevel som en overraskelse fordi det gikk ganske problemfritt og raskt første gangen. Infertilitet kan ramme hvem som helst når som helst, og ofte mer eller mindre uten advarsel. Sekundær infertilitet er ikke like godt kjent og mange kjenner ikke til denne problemstillingen før de møter den.

Continue reading »